Promotie video Elke maand (sinds 2012) inspirerend dineren met 8 ondernemers. Mens achter de ondernemer staat centraal.  Meer kennis - meer inspiratie - meer business. Per keer inschrijven - laagdrempelig - ongedwongen - smaakvol - succesvol.

Frits Schiphorst

Door mijn enthousiasme, werkervaring en empathisch vermogen weet ik mensen te stimuleren en in beweging te brengen om op een andere manier te acquireren (efficiënt netwerken). Ik ben zeer gedreven, resultaat- en klantgericht. Als ondernemer weet ik ook hoe belangrijk discipline, doorzetten en creativiteit is. – Oprichter en bedenker van Netwerk Business Diner (sinds 2012) – Schrijver van het verkoopboek “MijnSuccesDag” – www.chaaf.nl en www.netwerkbusinessdiner.nl

MIJN MOTTO IS: “Enthousiasme, Creativiteit en Discipline leiden tot een beter bedrijfsresultaat.”

Start van Netwerk Business Diner


In 2012 had ik bij Bilderberg “t Speulderbos te Garderen een interimsales opdracht. Samen met de vestigingsmanager Robin van ’t Land organiseerde wij etentjes voor ondernemers.

We hebben dat 4 keer daar gedaan. Helaas ging Robin Bilderberg verlaten. Ik heb toen het concept voortgezet. Een website en visitekaartje gemaakt. En telkens het concept bijgesteld. Nu is inmiddels het Netwerk Business Diner uitgegroeid tot een uniek en succesvol concept. Ruim 200 verschillende ondernemers hebben inmiddels deel genomen aan het diner. Het diner vindt altijd plaats op een unieke locatie in Nederland. Door het grote succes ga ik nu ook lunches organiseren.

De Mens achter de ondernemer staat centraal. Meer kennis, meer inspiratie, meer business.