Netwerk Business Diner ism met Chaaf verkoopondersteuning helpt ondernemers om nog succesvoller de worden met het ondernemen. Dmv het organiseren van ondernemers-diners (sinds 2012) -  het geven van workshops - netwerkadvies - concreet helpen met de acquisitie - klantenbezoek - telefonische acquisitie. Voor meer info bel 0343-234447 of 06-37194779 en vraag naar Frits Schiphorst.

Frits Schiphorst

Graag wil ik je helpen met de acquisitie. Klanten behouden en binnenhalen is een vak apart. Met mijn jaren lange ervaring op het gebied van sales en het organiseren van diverse ondernemersbijeenkomsten weet ik hoe je efficiënt kan netwerken en kan acquireren. De werkzaamheden kunnen zijn:

 • individuele sales advies. bijvoorbeeld aan jonge accountmanagers.
 • netwerk workshops geven aan groepen (teams). "tips en tools over efficiënt netwerken"
 • ga zelf aan de slag om klanten binnen te halen (telefonische acquisitie en/of klanten bezoek)

Wil je meer weten over mijn aanpak gewoon even bellen 06-37194779 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Auteur van boek MijnSuccesDag "tips over acquisitie en netwerken"

mijn succesdag

 

Tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

 • vraag GRATIS mijn e-book aan
 • wees enthousiast - wees positief - praat positief

 • begin de dag vroeg (06.30 uur) en ga lekker sporten - wandelen - fietsen

 • ontmoet positieve mensen/ondernemers

 • help anderen- wees vriendelijk

 • blijf in beweging - doe dingen - wees actief - na elke 1.5 uur 15 minuten bewegen

 • maak een planning voor de dag (doelen)

 • kleed je netjes

 •  wees alert - geef je relaties regelmatig oprechte aandacht
 • vergeet de verjaardagen niet van je klanten

Sales knipkaart voor ZZP-ers.

Om jezelf te verbeteren, moet je goed in de spiegel kijken. Zeggen ze. Maar wat zie je dan? Gewoon nog steeds jezelf. Voor een frisse blik heb je een ander paar ogen nodig. Als het gaat om jouw sales kwaliteiten, leen dan de mijne. Ik laat zien hoe je nieuwe klanten werft. Jij blijft gewoon jezelf, maar toont dat op een nieuwe manier. Datzelfde doen we met je product of dienst. Met je promotie en alles wat relevant is om klanten te bereiken, komt aan de orde in mijn begeleidingsmethode ‘MijnSuccesDag’. In een gesprek onder vier ogen kijken we samen naar jouw kansen voor klantenwerving en klantenbinding. Vaak zijn kleine aanwijzingen en veranderingen al voldoende om grote resultaten te boeken. Om je 1op1 verder te helpen, doe ik je het volgende aanbod:

 1. Een gratis kennismakingsgesprek.

 2. Voelen wij samen de klik? Neem dan een knipkaart van € 480,- excl. btw. incl. 1 x deelname Netwerk Business Diner.

 3. Bij het afnemen van een knipkaart van 10 uren krijg je ook een gratis een Business Diner en mijn E-book “MijnSuccesDag”.  Ik ga samen met je op zoek naar kansen en mogelijkheden op het gebied van acquisitie. Help je graag jouw verkoop te ondersteunen. In plaats van dikke rapporten, tijdrovende motivatieprogramma’s of avonden training, gaan we samen praktisch aan de slag. Kleine aanwijzingen en veranderingen leiden veelal tot verrassende resultaten. De onderwerpen die we bespreken zijn oa; Waarom (wat is je toegevoegde waarden?) – Doelen – Verkoopplan (netwerken, social media, bellen, nieuwsbrief etc.) – Koopproces – Planning – Verkoopgesprek (handige tips) – After sales – 6 A’s en de 4D’s.

Wil je een keer kennismaken. Gewoon even bellen Frits Schiphorst 06-37194779 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.